Woensdag 6 april is de 12e editie van de Oostlanddag 2022. De aanmeldingen voor dit event gaan als een speer. Slechts enkele uren na het openen van de inschrijving was al een derde van de beschikbare plekken gereserveerd. Tilly van der Knaap, voorzitter van de Oostlanddag: “De Oostlanddag is hét netwerkevent in de regio Oostland. De plek voor netwerken, ontmoeten, verbinden en je laten inspireren. Maar ook om kennis te maken met de diverse ondernemersverenigingen, er zijn zóveel mooie bedrijven in het Oostland. Door corona ging het event tot twee keer toe niet door. Dat ondernemers behoefte hebben aan een dag als de Oostlanddag is te zien aan het aantal aanmeldingen. Inmiddels zitten we ruim over de helft.” Voor wie er nog bij wilt zijn moet dus snel zijn! Aanmelden kan via deze link. Deelname is gratis.

De Oostlanddag
De Oostlanddag is al 12 jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Het is een dag voor en door ondernemers. Ieder jaar komen ruim 300 ondernemers en overheden uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om te werken aan de economie van deze regio. In 2022 is het thema van de Oostlanddag VOORUIT! Vooruit kijken. Vooruit denken. Vooruit gaan. Dat is wat we met elkaar willen bereiken in regio Oostland.

Het programma
De succesformule van de Oostlanddag blijft overeind op woensdag 6 april: kijken in de keuken bij vooruitstrevende bedrijven, een diner gevolgd door een gezamenlijk avondprogramma en een netwerkborrel. Het event biedt ondernemers en overheden de kans om elkaar te ontmoeten en om zich te laten inspireren. Dit laatste gebeurt in de middag met de bedrijfsbezoeken en in de avond door de drie gastinspiratoren die op het podium staan. Welke dit zijn is nog een verrassing. Bekijk het totaal programma incl. de uitgebreide toelichting op de bedrijfsbezoeken.

Aanmelden
Zoals gezegd stromen de aanmeldingen binnen. Wil jij er bij zijn? Meld je dan zo snel mogelijk aan en ben verzekerd van een plek! Aanmelden kan via deze link.

Organisatie
De organisatie van de Oostlanddag is in handen van VNO-NCW Oostland, NOOVA, Glastuinbouw-Nederland – afdeling Oostland, Ondernemend Lansingerland, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, Gemeente Lansingerland, Gemeente Pijnacker-Nootdorp en Rabobank.