Op woensdag 7 oktober vindt de 12e editie van de Oostlanddag plaats. Dé netwerkbijeenkomst die ondernemers uit het Oostland samenbrengt om te netwerken, ontmoeten, inspireren en verbinden. Inmiddels meldden al meer dan 100 ondernemers zich aan voor de editie ‘Vooruit!’ van 2020. Aanmelden kan tot 6 oktober via het aanmeldformulier.

Programma
Dit jaar geen grootschalig programma, maar een alternatief programma dat helemaal past bij deze tijd. Kleinschalig netwerken bij regionale horecagelegenheden, met alle richtlijnen die er nu gelden voor bijeenkomsten. Maar liefst 16 horecagelegenheden in Pijnacker, Nootdorp en Lansingerland zetten hun deuren open en bieden de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.

Ochtendeditie
De Oostlanddag wordt gehouden op woensdag 7 oktober. Anders dan andere jaren, dit jaar een ochtendeditie. Van 10.30 – 12.00 uur kunnen ondernemers aanschuiven voor een kop koffie of thee met andere ondernemers. De deelnemers kunnen zelf kiezen of ze een andere ondernemer uitnodigen een kop koffie te drinken of dat ze ter plekke hun gesprekspartner ontmoeten. Met wie zou jij graag een kop koffie drinken?

Aanmelden via www.oostlanddag.nl
De Oostlanddag is gratis toegankelijk voor ondernemers uit de regio, ook voor ondernemers die geen lid zijn van een ondernemersvereniging. Voor deelname aan de Oostlanddag kunnen ondernemers zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Let op: In verband met het maximum aantal plekken per horecagelegenheid, is het aan te raden snel in te schrijven. Vanwege alle regelgeving rondom Covid-19, benadrukken we dat aanmelden verplicht is.