Op woensdag 9 oktober is het zover: Oostlanddag 2019. Tijdens een dynamisch middag- en avondprogramma bieden we je inspiratie over Future Fit ondernemen en is er natuurlijk gelegenheid om te netwerken.

Vijf bedrijven uit het Oostland openen die middag hun deuren voor een uniek bedrijfsbezoek. We stellen deze graag aan je voor:

Outdoor Valley

Outdoor Valley in Bergschenhoek biedt de leukste outdoor activiteiten voor jong en oud! Future Fit ondernemen betekent voor Outdoor Valley blijven investeren in medewerkers, middelen en het doorvoeren van verbeteringen op allerlei fronten. Outdoor Valley werkt met een ‘Future Fit Master Plan’. Tijdens het bedrijfsbezoek krijg je naast een unieke rondleiding, ook een toelichting op dit plan en een bijzondere ‘Future Fit’ afsluiting.

Anthura

Anthura uit Bleiswijk is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthuriums en hiermee uitgegroeid tot wereldwijde marktleider. De visie van Anthura is altijd op de toekomst gericht. Dat hoort bij een veredelaar, want de veredeling van rassen kost gemiddeld 8 tot 9 jaar. Vooruit blijven kijken en verbeteren zit dus in de genen van Anthura en is op alle vlakken geïntegreerd binnen de bedrijfsvoering. Future Fit ondernemen zit volgens Anthura ook in het aangaan van samenwerkingsverbanden die voor iedereen meerwaarde opleveren.

LG Flowers / Oosterlaan architecten

Minke Oosterlaan van Oosterlaan Architecten en Joyce Lansbergen van LG Flowers delen hun Future Fit-visie over duurzaamheid op lange termijn en een dynamische bedrijfsvoering op de korte termijn. Wat zijn de uitdagingen en kansen, maar ook de raakvlakken tussen lange en korte termijn? Je ontdekt het tijdens een inspirerend en kleurrijk bedrijfsbezoek.

Lenntech

Lenntech biedt waterbehandelingsoplossingen voor alle soorten toepassingen, van huishoudelijke apparatuur tot industriële turnkey-installaties die tot 5000 m3 / dag aanbieden. Op het Europees hoofdkantoor van Lenntech in Delfgauw wordt aan onze toekomst gewerkt. Wat betekent Future Fit ondernemen voor Lenntech? Tijdens een uniek bedrijfsbezoek is dit met eigen ogen te zien.

Fugro

Fugro is een toonaangevende wereldwijde speler op het gebied van Geo-data en speelt een belangrijke rol in de samenleving. Het bedrijf ontsluit waardevolle inzichten uit deze Geo-data en zorgt ervoor dat alles wat op deze snel veranderende planeet wordt gebouwd en geëxploiteerd op een veilige en duurzame manier gebeurt. Data omzetten in waardevolle informatie, hoe Future Fit is dat? Je ziet het terug in het ondernemen maar ook in het bijzondere pand van Fugro.