Hapjes en drankjes

Oostlanddag 2023
Bekijk alle horeca

Puik Borrelplank

We hebben wat te vieren, en dus zetten we bij de Oostlanddag een overvolle Puik borrelplank op tafel! Deze heerlijke borrelplank met smaakvolle hapjes wordt gepresenteerd op een robuuste eikenhouten plank. Puik borrelplanken zijn onderscheidend, een lust voor het oog en het streelt de tong. Wat wil je nog meer! Tijd voor elkaar, genieten van de leuke dingen in het leven en een wijntje erbij. Laat het de Oostlanddag maar beginnen!

Bezoek de website van Puik Borrelplank.

Missis Chippie

Wat vind jij van zo’n heerlijke puntzak vers gesneden friet? Perfect gebakken en liefdevol bereid? Hoe ervaar jij de sensatie van zo’n smakelijk gerecht, bijna nog te heet om op te eten? Die eerste hete hap in dat vers gebakken frietje. Gloeiend heet, maar perfect om te worden verorberd. Je kunt bijna niet wachten. Verser dan vers en rechtstreeks uit de pan. Zacht van binnen, krokant van buiten… Smakelijk, warm, ambachtelijk en authentiek. Met een klodder mayonaise, wat wil een mens nog meer? Dat is toch gewoon genieten? En precies dat is de passie van Missis Chippie! 

Bezoek de website van Missis Chippie.

Tantoe Tasty

Bekend van de ijsfietsen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat hun schepijs tantoe lekker is en dat proef je! Ook zorgen zij met hun specials voor de lekkerste smaakcombinaties die je zeker verrassen. De door Tantoe Tasty ontworpen ijsfietsen zijn niet alleen leuk maar ook heel duurzaam. De ijsbekertjes en lepeltjes zijn volledig plasticvrij en de fiets zelf gebruikt alleen maar groene stroom! Op de Oostlanddag krijgen wij een voorproefje van hun nieuwste aanbod. En dat is niet alleen ijs!

Bekijk de website van Tantoe Tasty.

 

‘t Manneke

Evenementenlocatie ‘t Manneke is meer dan alleen de hostlocatie van de Oostlanddag. Zij verzorgen de drankjes en verzorgen ook een lekker hapje. De boerderij van ‘t Manneke stamt uit 1876 en is sindsdien binnen de familie gebleven. In 2004 hebben de stallen plaatsgemaakt voor meerdere feestzalen en een uitgebreide keuken. De feest- en vergaderlocatie is geschikt voor een zakelijke bijeenkomst, feest of bruiloft. Persoonlijke service, kwaliteit en passend maatwerk gegarandeerd!

Bezoek de website van ‘t Manneke.

Nieuws in je mailbox