Aanmelding voor de Oostlanddag 2019 is gesloten.

Ook dit jaar heeft de organisatie weer een dynamisch en inspirerend programma samengesteld. Vanaf 15:00 uur stellen vijf verschillende bedrijven uit het Oostland hun deuren open met aansluitend een verrassend avondprogramma. Dit jaar is de Oostlanddag op woensdag 9 oktober van 15:00 – 22:00 uur.

Al jaren trekt de Oostlanddag zo’n 300 ondernemers uit de regio. Doel van deze dag is door samenwerking en kennisdeling concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een economisch sterker Oostland.

Organisatoren van Oostlanddag 2019 zijn gemeente Lansingerland, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, Glastuinbouw Nederland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland.

Bedrijfsbezoeken en verrassend avondprogramma
‘s Middags stellen 5 bedrijven uit het Oostland hun deuren open voor Oostlandse ondernemers. Zij laten zien hoe zij Future Fit ondernemen hebben geïntegreerd binnen de bedrijfsvoering. De bedrijfsbezoeken starten om 15:00 uur en er is slechts plek voor 50 personen. Dus wees er snel bij.

Het verrassende avondprogramma inclusief feestelijk netwerkdiner bij Van der Valk in Nootdorp start om 17.30 uur. Dagvoorzitter Rob Veenman gaat op een interactieve manier in gesprek met verschillende gastinspiratoren van Oostlandse bedrijven en initiatieven.

Programma
Het programma van Oostlanddag 2019 ziet er als volgt uit:

15.00 uur:       Start/inloop bedrijfsbezoek bij één van de volgende bedrijven:

17.00 uur:                     Einde bedrijfsbezoeken
17.30 uur:                     Avondprogramma Van der Valk Nootdorp (incl. en diner)
19:30 – 20:30 uur:        Plenair deel
22.00 uur:                     Einde Oostlanddag 2019

Per bedrijfsbezoek zijn er maximaal 50 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. De parkeergelegenheid bij de bedrijven en Van der Valk is beperkt, daarom adviseren wij om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden of op de fiets te komen.

Helaas is aanmelding gesloten.