De Oostlanddag is al 12 jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Ieder jaar komen ruim 300 ondernemers en overheden uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om te werken aan de economie van deze regio. Het bekende programma, kijken in de keuken bij vooruitstrevende bedrijven en een gezamenlijk avondprogramma bij Van Der Valk Nootdorp, kan vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus dit jaar geen doorgang vinden.

Wat is wél mogelijk
Gesterkt door het thema van de editie 2020: VOORUIT, vindt de organisatie het heel belangrijk er juist ook nu te zijn voor de ondernemers uit de regio. Rekening houdend met wat er wél mogelijk is, ontwikkelde de organisatie een alternatieve editie waarin ondernemers kleinschalig kunnen netwerken, ontmoeten, verbinden en inspireren.

Programma
Geen uitgebreid programma dit keer, maar gelegenheid tot netwerken onder het genot van koffie en thee op onze kosten bij een horecagelegenheid in de regio. We hebben een aantal horecagelegenheden in het Oostland bereid gevonden deelnemers van de Oostlanddag te ontvangen.

Op woensdag 7 oktober van 10.30 uur tot 12.00 uur zijn ondernemers van harte welkom bij één van de aangesloten lokale horecagelegenheden.

Samen een kop koffie of thee drinken omdat het er al veel te lang niet van gekomen is. Bijpraten, nieuwe contacten opdoen, ideeën en kennis uitwisselen, én elkaar inspireren. Dat is waar de Oostlanddag voor staat. Met wie zou jij graag een kop koffie drinken?

Aanmelden
Wil je erbij zijn? Meld je aan via het aanmeldformulier. In verband met het maximum aantal plekken per horecagelegenheid, is aanmelden verplicht.

Tot woensdag 7 oktober!