Programma

Oostlanddag 2022 - VOORUIT!

Oostlanddag 2023 - Hetzelfde Anders?!

 Op woensdag 5 april 2023 zijn ondernemers, ambtenaren en politici van harte welkom bij de 13e editie van de Oostlanddag. Het thema is ‘Hetzelfde Anders?! Onveranderd ondernemen in een veranderende omgeving of toch veranderen?’. Laat je inspireren, kom netwerken, ontmoeten en verbinden bij de Oostlanddag! 

De Oostlanddag maar dan anders

De Oostlanddag is al 13 jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Het is een dag voor en door ondernemers. Ieder jaar komen ruim 300 ondernemers en overheden uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om te werken aan de economie van deze regio. Met het thema ‘Hetzelfde Anders?!’ kunnen wij niet anders dan zelf ook het welbekende programma veranderen. Tijdens de Oostlanddag 2023 verzamelen wij daarom alle kennis op actuele thema’s op één locatie. Zie het als een kennisfestival, met experts binnen diverse vakgebieden die jou kunnen informeren en inspireren hoe om te gaan met de veranderende omgeving. Denk aan thema’s als mobiliteit, personeel, energie, gezondheid en meer. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Dat is immers de kracht van de Oostlanddag!

Programma

15:00 uur: Inloop 
15:30 uur: Start Oostlanddag
17:00 uur: Netwerkborrel
18:00 uur: Einde Oostlanddag 2023

Algemene info

Oostlanddag

De Oostlanddag is het grootste ondernemersevent van de regio. Ieder jaar komen ondernemers en overheden uit Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp bijeen om samen te werken aan de economie van regio Oostland. 

Laatste nieuws

Nieuws in je mailbox