Terugblik 2022

Met ruim 250 bezoekers genoten we afgelopen woensdag van de 12e editie van de Oostlanddag. De dag stond in het teken van VOORUIT! Vooruit kijken. Vooruit denken. Vooruit gaan. Het was een dag vol netwerken, ontmoeten, verbinden en elkaar inspireren. Met vijf bedrijfsbezoeken, drie gastinspiratoren en ruim de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. We blikken terug op een succesvolle 12e editie van het grootste netwerkevent in de regio. Bekijk onderstaand de sfeerimpressie die Krijn Schuitemaker voor ons maakte.

De Oostlanddag
De Oostlanddag is al 12 jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Het is een dag voor en door ondernemers. Ieder jaar komen ruim 300 ondernemers en overheden uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om te werken aan de economie van deze regio. In 2022 was het thema van de Oostlanddag VOORUIT! Vooruit kijken. Vooruit denken. Vooruit gaan. Dat is wat we met elkaar willen bereiken in regio Oostland.

Het programma
De succesformule van de Oostlanddag bleef overeind op woensdag 6 april: kijken in de keuken bij vooruitstrevende bedrijven, een diner gevolgd door een gezamenlijk avondprogramma en een netwerkborrel. Het event bood ondernemers en overheden de kans om elkaar te ontmoeten en om zich te laten inspireren. Dit laatste gebeurde in de middag met de bedrijfsbezoeken en in de avond door de drie gastinspiratoren die op het podium stonden.  

Organisatie
De organisatie van de Oostlanddag is in handen van VNO-NCW Oostland, NOOVA, Glastuinbouw-Nederland – afdeling Oostland, Ondernemend Lansingerland, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, Gemeente Lansingerland, Gemeente Pijnacker-Nootdorp en Rabobank.