Thema Circulariteit

Oostlanddag 2023
Bekijk alle circulariteit-experts

Huis van Heron

Tom Mars (adviseur) & Koert Nieuwhoff (adviseur)

Heb je ambitie om jouw bedrijfsvastgoed te gaan verduurzamen, maar weet je niet waar u moet beginnen? Tom Mars en Koert Nieuwhoff laten je hun verduurzamingsdashboard zien waarin de huidige- en toekomstige situatie van jouw pand(en) inzichtelijk kan worden gemaakt. 

Huis van Heron geeft ook een workshop tijdens de Oostlanddag.

Bekijk de website van Huis van Heron.

Van Gils Automotive

Patrick van Gils  (DGA)

Krijg advies over de circulaire economie, sociaal ondernemen en inclusie. Bij Van Gils Automotive is het primaire proces circulair. Er is tenslotte maar één aarde; als de grondstoffen eenmaal op zijn zullen we wel moeten hergebruiken en recyclen. Waarom wachten op dat moment?

Bezoek de website van Van Gils Automotive.

Alfa Accountants en Adviseurs

Carol de Wit (sector manager Transport en Logistiek) en Bram Reijnders (duurzaamheidsadviseur)

Alfa neemt je mee in de bewustwording van duurzaamheid. Heb jij in kaart wat je te wachten staat? Wat is de 10 jaar missie visie strategie van je bedrijf en staat duurzaamheid hierin? Welke rol speelt duurzaamheid in jouw keten? Werk jij voor groot bedrijven? Met welke KPI kan je duurzaamheid meten? Welke rol gaat duurzaamheid spelen bij een financieringsaanvraag? Welke subsidiemogelijkheden zijn er? Etc.

Bezoek de website van Alfa Accountants en Adviseurs.

Dijkshoorn Bleiswijk BV en Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland

Matthijs Dijkshoorn (Eigenaar Dijkshoorn Bleiswijk BV)

SIGN biedt ondernemers vernieuwende concepten om vanuit de tuinbouw bij te dragen aan maatschappelijke thema’s: tuinbouw kweekt geluk, gezondheid en in de toekomst ook biodiversiteit. In Bleiswijk heeft SIGN het Living Lab opgezet waar ondernemers experimenten kunnen (laten) uitvoeren met reststromen uit de tuinbouw, of materialen die geschikt zijn als input voor de tuinbouw (bijv. vezels als veenvervangers). Matthijs vertelt je hier meer over en inspireert je graag over praktisch innoveren op weg naar de circulaire economie.

Bekijk de website van SIGN of de website Dijkshoorn Bleiswijk.

Gemeente Lansingerland

Arsjalus Amirchanian (adviseur duurzaamheid en subsidies)

Hoe vind je als bedrijf je weg bij verduurzaming? Wat kan je doen, bij wie kan je terecht en welke subsidies zijn er?  

Bezoek de website van gemeente Lansingerland.

 

Nieuws in je mailbox