Thema Digitalisering

Oostlanddag 2023
Bekijk alle experts

Support IT

Ferry van Buijtene (Eigenaar) en Rob van Esschoten (Marketing & sales)

Wil je een veilige moderne werkplek en de productiviteit van je medewerkers een boost geven? Support IT helpt je om veilig en efficiënt te werken in de Microsoft 365 cloud en onderscheiden zich met persoonlijke service.

Bezoek de website van Support IT.

Promax Cloud Security

Leon Jansen (CTO)

Zie jij Cybersecurity als een belangrijk thema voor je organisatie en ben je op zoek naar handvaten hoe je dit praktisch vorm kunt geven? Dan ben je bij Promax aan het juiste adres. 

Promax geeft tijdens de Oostlanddag ook een workshop.

Bezoek de website van Promax.

Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Wouter Kan (Data Analist Sociaal Domein)

Ontdek hoe het gebruik van data-analyse, business intelligence en machine learning ondernemers kan helpen bij het verkrijgen van inzichten die cruciaal zijn voor het nemen van strategische beslissingen en het stimuleren van groei. Wouter geeft uitleg hoe je deze technologieën kunt gebruiken om je processen te optimaliseren, kosten te besparen en de klanttevredenheid te verhogen.

Bezoek de website van Gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Exedo

Daniël Vreeken

Inmiddels ontwikkelt Exedo bijna 25 jaar goede websites om het merkimago van bedrijven te versterken. Veel gehoorde en ingewikkelde afkortingen als CMS, SEO, CRM en AI zijn voor Exedo gesneden koek. Wil je bijvoorbeeld weten waarom cookies helemaal niet gevaarlijk zijn of hoe je ChatGPT zakelijk kan gebruiken? Loop dan tijdens de Oostlanddag langs bij Exedo.

Bezoek de website van Exedo.

Nieuws in je mailbox