Thema Mobiliteit

Oostlanddag 2023
Bekijk alle Mobiliteit-experts

H.N. Post en Zonen

Dé Post (algemeen directeur)

Voor een succesvolle energietransitie is lange termijn samenwerking in de keten een must. Hoe maak je jouw supply chain groener? Dé heeft het antwoord!

H.N. Post en Zonen geeft ook een interactieve presentatie tijdens de Oostlanddag 2023.

Bezoek de website van H.N. Post en Zonen of duurzaam-transport.nl

Hubbel Stadslogistiek

Rinse van der Woude (Innovatiebaas stadslogistiek)

Het verkeer in de steden wordt steeds drukker, zowel met mensen als goederen. En dat laatste kan en moet anders, slimmer en groener. Dit is dan ook wat Hubbel Stadslogistiek doet, iedere dag weer. Slim, door goederen gebundeld te vervoeren met zo min mogelijk kilometers en zo min mogelijk lege ruimte in hun voertuigen. En groen; altijd 100% Zero Emissie met hun elektrische voertuigen. Ook jij hebt waarschijnlijk wel eens te maken met logistiek. Wil je weten wat Hubbel voor jou kan doen in de toekomst, loop dan zeker even langs bij hun stand en laat je inspireren in de logistiek van de toekomst!

Bezoek de website Hubbel Stadslogistiek

E-team Boezem

Arjen Jintes (penningmeester Bedrijvenpark De Boezem)

Sinds eind november rijdt De Boezem Shuttlebusdienst. Met deze bus heeft het personeel dat werkzaam is op de Boezem een goede en snelle verbinding, wordt er bijgedragen aan een duurzaam bedrijventerrein en beperking van het woon-werkverkeer. Arjen Jintes deelt hoe de organisatie van deze dienstverlening tot stand is gekomen incl. het financiële kostenplaatje alsmede interactie met de gemeente hierover.

 

Gemeente Lansingerland

Ivar Eenink (Adviseur Verkeer en Mobiliteit)

Lansingerland stelde in 2022 een nieuwe mobiliteitsvisie vast. In 2023 werken zij dit uit tot een nieuw parkeerbeleid en een gemeentelijk verkeer en vervoerplan. Waar liggen momenteel de grootste uitdagingen op gebied van mobiliteit in de gemeente? Wat doet de gemeente Lansingerland aan bereikbaarheid, verkeersveiligheid en leefbaarheid? Hoe staat de gemeente Lansingerland in de mobiliteitstransitie en welke mogelijkheden voor deelmobiliteit zijn er al wel of juist nog niet. Ga erover in gesprek tijdens de Oostlanddag.

Bezoek de website van gemeente Lansingerland.

Nieuws in je mailbox