Personeel & vitaliteit

Oostlanddag 2023
Bekijk alle personeel-experts

Vibrants Coaching & Training

Simone Bos (eigenaar)

Vitale mensen zorgen voor een vitaal krachtig bedrijf. Ben jij als zakelijk leider hét voorbeeld voor je personeel in verantwoordelijkheid nemen op jouw fysieke en mentale kracht? Doe de test tijdens de Oostlanddag!

Bezoek de website van Vibrants Coaching & Training.

Living-Fit Arbo

Xander Verbeek (Fysiotherapeut) en Timo de Rooij (Fysiotherapeut)

Krijg informatie en praktijkdemonstraties over de Arbo dienstverlening en bedrijfsfysiotherapie, shockwave therapie, medische fitness en ergonomie.

Bezoek de website van Living-Fit Arbo.

SOB Oostland

Leonie van Haren (Programmamanager SOB Oostland)

Hoe kun je als bedrijf invulling geven aan een bedrijfsbezoek of snuffelstages en hoe vergroot je de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven? Leonie laat je zien hoe je de tijd die je hieraan besteedt kunt terugverdienen doordat toekomstige medewerkers jouw bedrijf opzoeken i.p.v. dat jij op zoek moet naar hen.

Bekijk de website van SOB Oostland.

 

Werkbedrijf De Binnenbaan

De Binnenbaan is een kenniscentrum dat niet alleen werkzoekenden ondersteunt, maar ook werkgevers ontzorgt met hun arbeidsmarktvragen. Met hun partners (gemeenten, onderwijs, zorg en werkgevers) werken zij aan een inclusieve arbeidsmarkt. Laat je tijdens de Oostlanddag informeren over arbeidsmarktontwikkelingen of je koppelen aan werkzoekenden voor individuele vacatures.

Bezoek de website van Werkbedrijf De Binnenbaan

WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal

Nancy van Gelder (Accountmanager WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal)

Het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal is hét aanspreekpunt voor werkgevers in de regio met personeelsvraagstukken én die inclusief willen ondernemen. Laat je adviseren, inspireren en ondersteunen in de zoektocht naar passend personeel.

Bezoek de website van het Werkgeverservicepunt Zuid-Holland Centraal.

DOES Adviesgroep

door Hanneke Bor (directeur) en Helma Veenstra (directeur)

Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. Maar hoe vergroot je het werkgeluk in je organisatie? Hanneke en Helma weten precies wat werkgeluk is, wat het kan opleveren én hoe je het werkgeluk kunt verhogen met het DOES model voor werkgeluk.

Tijdens de Oostlanddag geeft DOES Adviesgroep ook een workshop.

Bezoek de website van DOES Adviesgroep.

Cream Commerce B.V.

Marcel van Wijk (Operationeel directeur)

Laat je medewerkers zelf hun arbeidsvoorwaarden samenstellen! Vorig jaar werd Marcel van Wijk daar al over geïnterviewd op het podium van de Oostlanddag. Dit jaar is er de mogelijkheid om hier dieper met hem op in te gaan. Ook bespreekt hij graag waarom deze manier van een contract aanbieden toch niet zaligmakend is.

Bezoek de website van Cream Commerce B.V.

Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Marijke Rombolini – Arbeidsmarktspecialist

Hoe maak je een pakkende vacaturetekst? Welke wervingskanalen zet je in gratis of betaald? Marijke geeft je advies over het werven van nieuw personeel.

Bezoek de website Werken bij Pijnacker-Nootdorp.