Woensdag 5 april is het zover, de Oostlanddag 2023. Het thema is Hetzelfde Anders?! En dus wordt het event ook anders dan je gewend bent. Een informele festivalsetting met een ondernemend tintje: de Oostlanddag Festival editie. De voorbereidingen zijn in volle gang. Wij lichten graag alvast een tipje van de sluier op.

Hetzelfde Anders?!

Van 15:00 tot 18:00 uur toveren wij evenementenlocatie ‘t Manneke in Berkel en Rodenrijs om in een kennis & ontmoetingsfestival voor en door ondernemers. Het is dé plek om elkaar te ontmoeten, te netwerken en om je door lokale experts te laten informeren en inspireren hoe om te gaan met de veranderende wereld waarin wij ons bevinden. In plaats van bedrijven te bezoeken, halen wij de bedrijven voor je naar het festival!

Zelf een expert?

Ben jij als ondernemer hetzelfde anders gaan doen? Kun jij andere ondernemers inspireren met jouw verhaal? En past jouw verhaal binnen één van de thema’s (mobiliteit, personeel, marketing en communicatie, digitalisering of circulariteit)? Meld je dan uiterlijk woensdag 1 maart aan als thema expert via info@oostlanddag.nl. Uit de aanmeldingen maakt de organisatie een passende selectie.

Voor en door ondernemers uit het Oostland

De Oostlanddag is voor alle ondernemers uit Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland, ongeacht of je lid bent van een vereniging. De uitnodiging met meer details over de Oostlanddag volgt binnenkort. Kom jij netwerken, ontmoeten, verbinden en je laten inspireren bij de Oostlanddag? Meld je dan alvast aan via deze link. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Organisatie

De organisatoren van Oostlanddag 2023 zijn: VNO-NCW OostlandNOOVAGlastuinbouw-Nederland – afdeling OostlandOndernemend LansingerlandOVPN, Gemeente LansingerlandGemeente Pijnacker-Nootdorp.

De Oostlanddag wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank.