Workshops

Oostlanddag 2023
Bekijk alle workshops

H.N. Post en Zonen

​Interactieve presentatie
door Dé Post (algemeen directeur)

Duurzame mobiliteit: hoe kun je rendabel 35 ton sinaasappelsap zonder uitstoot vervoeren? Voor een succesvolle energietransitie is lange termijn samenwerking in de keten een must. In deze workshop wordt uitgelegd hoe smoothieproducent innocent drinks hun supply chain groener maakt met behulp van H.N. Post en Zonen.

Bezoek de website van H.N. Post en Zonen of duurzaam-transport.nl

Vandeez – Creative Agency

Lezing
door Christy van der Sman (directeur) en Dennis Damen (merkstrateeg)

Veel bedrijven beginnen gewoon met marketing. Ze willen volle vaart vooruit! Maar in dat enthousiasme slaan ze een belangrijke stap over; het leggen van een strategisch fundament. Dit resulteert in medewerkers die niet kunnen uitdragen waar het bedrijf voor staat én een gebrek aan effectieve en onderscheidende marketing richting klanten. Tijdens de workshop branding & marketing delen Christy van der Sman en Dennis Damen van creative agency Vandeez hun expertise over hoe jij met jouw bedrijf de juiste boodschap kunt uitdragen aan het juiste publiek en via de juiste kanalen.

Bezoek de website van Vandeez – Creative Agency

Huis van Heron

Interactieve presentatie en demonstratie
door Tom Mars (adviseur) & Koert Nieuwhoff (adviseur)

Heb je ambitie om jouw bedrijfsvastgoed te gaan verduurzamen, maar weet je niet waar u moet beginnen? In deze workshop nemen Tom Mars en Koert Nieuwhoff je mee in het verduurzamingsdashboard waarin de huidige- en toekomstige situatie van jouw pand(en) inzichtelijk gemaakt is. Een interactief en visueel sturingsmiddel om de energetische- en financiële impact van de verduurzamingsmaatregelen in beeld te brengen. Hierdoor is het mogelijk de maximale energieprestatie per geïnvesteerde euro inzichtelijk te maken om je duurzaamheidsambitie te realiseren. 

Bekijk de website van Huis van Heron.

 

Wageningen University & Research Glastuinbouw & Bloembollen en gemeente Lansingerland – Home of Horti Science

door Eric Poot (Teamleider Onderzoek) en Jesse Wermelink (Gemeente Lansingerland).

Een presentatie over Crossovers Hortiscience.

Bezoek de website van de WUR of bekijk de website van gemeente Lansingerland – Home of Horti Science.

Promax Cloud Security

Lezing
door Leon Jansen (CTO)

Ik lees dat er een Cyberoorlog gaande is, moet ik daar als ondernemer iets mee? Mijn beheerder geeft aan dat alles goed geregeld is, kan ik hier blind op vertrouwen? Ik ben volledig in de Cloud gaan werken, dan is security toch automatisch geregeld? Is mijn bedrijf voldoende voorbereid op een security incident en wat is de mogelijke impact op het voortbestaan? Tijdens de lezing van Promax krijg je praktische handvaten om de risico’s gemoeid met cybersecurity doelgericht aan te pakken en daarmee de volwassenheid op gebied van informatiebeveiliging te ontwikkelen.

Bezoek de website van Promax.

 

DOES Adviesgroep

door Hanneke Bor (directeur) en Helma Veenstra (directeur)

Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. Maar hoe vergroot je het werkgeluk in je organisatie? In onze workshop nemen we je mee in wat werkgeluk is, wat het kan opleveren én hoe je het werkgeluk kunt verhogen met het DOES model voor werkgeluk.

Bezoek de website van DOES Adviesgroep.

Nieuws in je mailbox